Ciorbă de miel reţetă.Pentru ciorba ardeleneasca cu carne de miel carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba ardeleneasca cu carne de miel carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala bine in 3-4 ape si se fierbe. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Tarhonul se spala, se opareste si se taie marunt. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, cuburile MAGGI si ceapa inabusite in ulei. Carnea fiarta se scoate separat, se portioneaza si se adauga in ciorba. Se continua fierberea. Se adauga orez, smantana amestecata cu galbenusurile, tarhon, otet si sare si se mai fierbe cca 5 minute.
Ciorba ardeleneasca cu carne de miel se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase