Ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat

Pentru ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • piept de manzat cu os - 500 g
  • ceapa - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • tarhon verde - 30 g
  • morcovi - 100 g
  • smantana - 200 g
  • oua - 2 galbenusuri
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • otet - 30 ml
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala in 2-3 ape si se fierbe. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Tarhonul se spala, se opareste si se taie marunt. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, ceapa, cuburile MAGGI si se fierb impreuna. Se adauga orez, tarhon si o compozitie formata din galbenusuri si smantana. Dupa 5-10 minute de fierbere se adauga sare si otet.

Ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat se serveste fierbinte.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine

"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca