Ciorba ardeleneasca cu loboda si smantana este o ciorba de legume mai consistenta. Loboda se curata, se spala si se taie fasii.
Ciorba ardeleneasca cu loboda si smantana este o ciorba de legume mai consistenta. Loboda se curata, se spala si se taie fasii. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se curata de impuritati, se spala si se fierbe. Tarhonul se spala, se opareste si se taie marunt. Ceapa verde si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Se prepara supa de oase, care se fierbe impreuna cu morcovii, ceapa si telina inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga ceapa verde, orezul si loboda. Dupa 5 minute de fierbere, se pune otet si compozitia de oua, iaurt, tarhon si sare; se mai fierb 5 minute.
Ciorba ardeleneasca cu loboda si smantana se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa