Ciorba bulgareasca

Ciorba bulgareasca este o reteta de post usoara, revigoranta, atat in caldura verii cat si in zilele racoroase de iarna.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125g ceapa
  • 250g rosii proaspete
  • 250g cartofi
  • 5g ardei iute
  • 25ml ulei
  • 50g fidea
  • 2g boia de ardei dulce
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ciorba bulgareasca este o reteta de post usor si rapid de preparat astfel:
Ceapa se curata, se spala, se taie si se opareste. Rosiile se spala si se taie felii. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ardeiul iute se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata si se toaca marunt. Cartofii, ceapa si ardeiul se inabusa in ulei cu 50 ml apa; se adauga boia de ardei dulce, sare, cca 1,5 l apa si se fierbe 10 minute. Inainte de sfarsitul fierberii se adauga la ciorba bulgareasca fideaua si jumatate din patrunjelul verde.


Ciorba bulgareasca se serveste fierbinte, cu restul de patrunjel verde deasupra.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa