Ciorba bulgareasca cu legume este o ciorba cu legume foarte delicioasa. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Rosiile se spala si se taie felii.
Ciorba bulgareasca cu legume este o ciorba de legume foarte delicioasa. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Rosiile se spala si se taie felii. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ardeiul iute se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata si se toaca marunt. Cartofii, ceapa si ardeiul se inabusa in ulei cu 50 ml apa; se adauga boia de ardei dulce, sare, cca 1,5 l apa si se fierbe 10 minute. inainte de sfarsitul fierberii se adauga fideaua si jumatate din patrunjelul verde.
Ciorba bulgareasca cu legume se serveste fierbinte, cu restul de patrunjel verde deasupra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj