Ciorba cu carnati afumati cu smantana si ceapa

Pentru ciorba cu carnati afumati cu smantana si ceapa se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carnati afumati (300 - 400 g)
  • cepe (1-2)
  • patrunjel (1 legatura)
  • otet (2 - 3 linguri)
  • faina (1/2 lingura)
  • oua (1)
  • smantana (2 linguri)
  • untdelemn (2 linguri)
  • apa (1 1/2 -2 l).

Mod de preparare

Pentru ciorba cu carnati afumati cu smantana si ceapa se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce s-a inmuiat bine, se adauga cirnatii taiati in bucati si caliti intr-un vas cu grasime. Se dizolva faina in putina apa rece si se toarna in supa. Se continua fierberea inca 30-40 minute. Cand cirnatii sint bine fierti, se adauga otetul si sarea dupa gust. Se mai dau cateva clocote, apoi se amesteca in ciorba un ou batut si smantana si se presara cu marar si patrunjel tocate.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

Au iesit 33 de bucati.

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca