Pentru ciorba cu carne de manzat (a la grec) carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de manzat (a la grec) carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa galbenusurile de albusuri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare; se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina si cuburile MAGGI; se fierb cca 10 minute. Cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga orezul si o compozitie alcatuita din galbenusuri si smantana (sau iaurt). Se adauga sare de lamaie si marar verde.
Ciorba cu carne de manzat (a la grec) se serveste fierbinte.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti