Ciorbă de miel reţetă (a la grec)

Ciorbă de miel reţetă,Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciorbă de miel reţetă
  • Pentru 5 portii:
  • carne de miel cu os - 400 g
  • morcovi - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • ceapa verde - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • ulei - 50 ml
  • smantana/iaurt - 100 g/200 g
  • orez - 50 g
  • oua - 2 galbenusuri
  • marar verde - 1 legatura
  • sare de lamaie - 2 g
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Ciorba se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, cuburile MAGGI si ceapa inabusite in ulei. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se continua fierberea, adaugandu-se orez, ceapa verde si o compozitie alcatuita din galbenusuri si smantana sau iaurt. Se continua fierberea inca 5 minute. Se adauga marar verde, sare de lamaie si sare dupa gust.

Ciorba cu carne de miel (a la grec) se serveste fierbinte.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de legume

Supa crema de legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca