Ciorbă de miel reţetă,Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Ciorba se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, cuburile MAGGI si ceapa inabusite in ulei. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se continua fierberea, adaugandu-se orez, ceapa verde si o compozitie alcatuita din galbenusuri si smantana sau iaurt. Se continua fierberea inca 5 minute. Se adauga marar verde, sare de lamaie si sare dupa gust.
Ciorba cu carne de miel (a la grec) se serveste fierbinte.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii