Pentru ciorba cu carne de pui carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, pastarnacul, patrunjelul radacina, se curata.
Pentru ciorba cu carne de pui carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, pastarnacul, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii subtiri. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea de pui se fierbe in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi, cuburile MAGGI si se fierb cca 20 minute. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se adauga pasta de tomate, rosii, bors, leustean si se continua fierberea cca 10 minute.
Ciorba cu carne de pui se serveste fierbinte.
Au trecut zilele toride de vara si au sosit zilele ploioase si racoroase. Ce merge mai bine decat o tocanita cu carne si...
Tocanita de legume cu carne de porcOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj