Pentru ciorba cu carne de pui carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, pastarnacul, patrunjelul radacina, se curata.
Pentru ciorba cu carne de pui carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, pastarnacul, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii subtiri. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea de pui se fierbe in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi, cuburile MAGGI si se fierb cca 20 minute. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se adauga pasta de tomate, rosii, bors, leustean si se continua fierberea cca 10 minute.
Ciorba cu carne de pui se serveste fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa