Ciorba cu carne de pui si rosii

Pentru ciorba cu carne de pui si rosii carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de pui - 400 g
  • morcovi - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • telina radacina - 100 g
  • orez - 50 g
  • leustean verde - 1 legatura
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  • rosii proaspete/conservate - 200 g/100 g
  • 2 cuburi MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru ciorba cu carne de pui si rosii carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc si se decojesc. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Leusteanul, patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Carnea de pui se fierbe timp de 10 minute in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Se

adauga morcovii, telina, ceapa si cuburile MAGGI. Cand carnea si legumele sunt fierte, se pun rosiile si orezul. Se adauga leusteanul si patrunjelul verde (1 din cantitate).

Ciorba cu carne de pui si rosii se serveste fierbinte; deasupra se presara restul de patrunjel verde.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...