Ciorba cu carne de vita si legume

Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se taie cuburi.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 400 g
  • telina radacina - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • morcovi - 150 g
  • ceapa - 100 g
  • cartofi - 400 g
  • rosii proaspete - 200 g
  • bors/sare de lamaie - 750 ml/3 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • leustean verde - 1 legatura
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul si leusteanul verde se spala, se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga telina, morcovi, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi si cuburile MAGGI. Cand cartofii au fiert, se adauga pasta de tomate, rosii, leustean verde, bors si sare. Se mai fierbe 5 minute.

Ciorba cu carne de vita si legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pinguini

Acesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o...

Pinguini
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca