Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se taie cuburi.
Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul si leusteanul verde se spala, se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga telina, morcovi, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi si cuburile MAGGI. Cand cartofii au fiert, se adauga pasta de tomate, rosii, leustean verde, bors si sare. Se mai fierbe 5 minute.
Ciorba cu carne de vita si legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti