Ciorba cu carne de vita si legume

Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se taie cuburi.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 400 g
  • telina radacina - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • morcovi - 150 g
  • ceapa - 100 g
  • cartofi - 400 g
  • rosii proaspete - 200 g
  • bors/sare de lamaie - 750 ml/3 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • leustean verde - 1 legatura
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul si leusteanul verde se spala, se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga telina, morcovi, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi si cuburile MAGGI. Cand cartofii au fiert, se adauga pasta de tomate, rosii, leustean verde, bors si sare. Se mai fierbe 5 minute.

Ciorba cu carne de vita si legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...