Pentru ciorba cu carne de vita si tarhon cu smantana spalati carnea, taiati-o in bucati si puneti-o la fiert in 2 ½-3 l de apa.
Pentru ciorba cu carne de vita si tarhon cu smantana spalati carnea, taiati-o in bucati si puneti-o la fiert in 2 ½-3 l de apa. Luati spuma, adaugati putina sare si zarzavaturile bine spalate si tocate marunt. Acestea, zarzavaturile, pot fi date prin razatoarea mare, calite in ulei 2 minute, apoi puse in vasul cu carne. Lasati ciorba sa fiarba incet, in vas acoperit. Cand carnea este aproape gata, puneti orezul spalat, amestecati repede sa nu se lipeasca de fundul vasului. Acriti ciorba cu borsul fiert separat, lasati sa clocoteasca impreuna cateva minute, puneti tarhonul tocat fin si acoperiti vasul, luindu-l de pe flacara. Dregeti ciorba cu galbenus de ou si iaurt sau smantana proaspata.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti