Ciorba cu fasole boabe este o ciorba de legume gustoasa. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece cca 12 ore.
Ciorba cu fasole boabe este o ciorba de legume gustoasa. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece cca 12 ore. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. telina se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul si leusteanul se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie felii. Fasolea se fierbe in apa. Dupa 10 minute de fierbere, apa se indeparteaza si se inlocuieste cu alta apa fiarta; se continua fierberea. Cand fasolea este fiarta pe jumatate se adauga morcovi, telina, ceapa, ulei si cimbru. Cand ciorba este fiarta se pun rosii, otet, usturoi, sare si se mai fierbe 5 minute. Se adauga leusteanul verde.
Ciorba cu fasole boabe se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Acest aperitiv suedez elegant si usor de preparat, numit Raksmorgas sau Open shrimps/prawns sandwich mi-a venit in...
Sandvis cu creveti sau Swedish shrimps sandwichOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj