Ciorba cu fasole boabe si costita este o ciorba de legume cu gust afumat. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece cca 12 ore.
Ciorba cu fasole boabe si costita este o ciorba de legume cu gust afumat. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece cca 12 ore. Ceapa, morcovii, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Tarhonul si patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Tarhonul se opareste. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Costita afumata se taie cuburi. Fasolea se fierbe in apa; dupa 10 minute se schimba cu o alta fiarta si se continua fierberea. Cand fasolea este pe jumatate fiarta se adauga morcovi, pastarnac radacina, patrunjel radacina, ceapa, cimbru si sare dupa gust. Costita afumata se inabusa si se adauga in ciorba impreuna cu pasta de tomate, tarhon si otet, continuand fierberea inca 7-8 minute.
Ciorba cu fasole boabe si costita se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa