Ciorba cu fasole verde

Ciorba cu fasole verde este o ciorba de legume traditionala. Fasolea verde se curata, se spala si se taie bucati mari. Morcovii si ceapa se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • fasole verde proaspata - 600 g
  • rosii proaspete/conservate - 250 g/125 g
  • supa de oase - 1 l sau 1 l apa
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • pasta de tomate - 50 g
  • ceapa - 100 g
  • ulei - 50 ml
  • smantana/iaurt - 100 g/200 g
  • marar verde - 1 legatura
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • otet - 30 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ciorba cu fasole verde este o ciorba de legume traditionala. Fasolea verde se curata, se spala si se taie bucati mari. Morcovii si ceapa se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Se prepara supa de oase, care se fierbe cu ceapa, morcovii si fasolea verde inabusite in ulei. Cand fasolea este aproape fiarta, se adauga pasta de tomate, rosii si marar verde. Se fierb impreuna cca 8 minute. La sfarsitul fierberii se adauga sare si otet.

Ciorba cu fasole verde se serveste fierbinte, cu smantana si patrunjel verde deasupra.

 


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii