Ciorba cu perisoare din carne de pui

Ciorba cu perisoare din carne de pui este o reteta de ciorba potrivita pentru sezonul rece. Este o ciorba cu chiftele delicioasa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne tocata de pui
  • 200 ml suc rosii
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • o bucata de telina
  • 2-3 cartofi
  • 50 g orez 500 ml borș
  • patrunjel
  • 1 ou
  • piper

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, țelina si ardeiul se taie dupa gust sau eventual se rad. Legumele se pun la fiert cu 2 l apa. Cand sunt aproape fierte se adaugă cartofii taiati cuburi si orezul spălat si scurs. Carnea de pui se amesteca cu sare, piper, oregano si oul bătut ușor. Cu mana umeda se modelează perișoare care se pun in supa ce clocotește încet. Cand toate sunt fierte se adaugă borșul si se mai da un clocot.

îmi plac următoarele funcții: Vasul cu grosimea de 2 mm nu permite lipirea mâncării iar functia 3D permite distributia uniforma a caldurii.


Ciorba cu perisoare se serveste cu verdeata proaspata si eventual smantana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...