Ciorba cu perisoare din carne de pui este o reteta de ciorba potrivita pentru sezonul rece. Este o ciorba cu chiftele delicioasa.
Ceapa, morcovul, țelina si ardeiul se taie dupa gust sau eventual se rad. Legumele se pun la fiert cu 2 l apa. Cand sunt aproape fierte se adaugă cartofii taiati cuburi si orezul spălat si scurs. Carnea de pui se amesteca cu sare, piper, oregano si oul bătut ușor. Cu mana umeda se modelează perișoare care se pun in supa ce clocotește încet. Cand toate sunt fierte se adaugă borșul si se mai da un clocot.
îmi plac următoarele funcții: Vasul cu grosimea de 2 mm nu permite lipirea mâncării iar functia 3D permite distributia uniforma a caldurii.
Ciorba cu perisoare se serveste cu verdeata proaspata si eventual smantana
Tortul a fost facut cadou si din pacate nu am poza cu sectiunea, dar promit ca o sa mai fac si atunci am sa revin cu poze. A...
Tort cu ciocolata, banane si capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura