Ciorba cu perisoare din carne de pui

Ciorba cu perisoare din carne de pui este o reteta de ciorba potrivita pentru sezonul rece. Este o ciorba cu chiftele delicioasa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne tocata de pui
  • 200 ml suc rosii
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • o bucata de telina
  • 2-3 cartofi
  • 50 g orez 500 ml borș
  • patrunjel
  • 1 ou
  • piper

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, țelina si ardeiul se taie dupa gust sau eventual se rad. Legumele se pun la fiert cu 2 l apa. Cand sunt aproape fierte se adaugă cartofii taiati cuburi si orezul spălat si scurs. Carnea de pui se amesteca cu sare, piper, oregano si oul bătut ușor. Cu mana umeda se modelează perișoare care se pun in supa ce clocotește încet. Cand toate sunt fierte se adaugă borșul si se mai da un clocot.

îmi plac următoarele funcții: Vasul cu grosimea de 2 mm nu permite lipirea mâncării iar functia 3D permite distributia uniforma a caldurii.


Ciorba cu perisoare se serveste cu verdeata proaspata si eventual smantana

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu ciocolata, banane si capsuni

Tortul a fost facut cadou si din pacate nu am poza cu sectiunea, dar promit ca o sa mai fac si atunci am sa revin cu poze. A...

Tort cu ciocolata, banane si capsuni
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise