Ciorba cu spanac este o ciorba de legume foarte sanatoasa. Spanacul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Ciorba cu spanac este o ciorba de legume foarte sanatoasa. Spanacul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras si morcovii, se curata, se spala si se taie marunt. Leusteanul se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe in 200 ml apa. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa sau bors fiert. Spanacul se inabusa in 50 ml ulei si se pune la fiert impreuna cu ceapa, ardei gras si morcov. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga restul de bors fiert, pasta de tomate, orezul fiert si sare dupa gust. Se mai lasa la fiert inca 5 minute.
Ciorba cu spanac se serveste fierbinte, cu leustean verde deasupra.
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti