Ciorba de afumatura in oala sub presiune

Se pune in oala sub presiune garful afumat, dupa ce a fost taiat si spalat, zarzavaturile curatate si tocate cubulete, inclusiv rosiile fara pielite s

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Ciorba de afumatura in oala sub presiune

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg garf afumat
  • 2 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 oua
  • 2 linguri orez
  • 7 boabe de piper
  • 3 rosii
  • lamaie sau otet
  • verdeata

Mod de preparare

Se pune in oala sub presiune garful afumat, dupa ce a fost taiat si spalat, zarzavaturile curatate si tocate cubulete, inclusiv rosiile fara pielite si boabele de piper, se lasa circa 1 ora sa fiarba, dupa care se raceste oala, se scoate capacul si se dezoseaza afumatura. Se pune din nou la fiert fara capac si cand da in clocot, se adauga orezul curatat si spalat. Intre timp se bat cele 2 oua intr-un vas in care adaugam si zeama de lamaie sau otetul si cand orezul este fiert, se drege ciorba cu acest amestec. Se da in clocot si se ia de pe foc. Dupa 10 minute se presara verdeata tocata marunt.


Calduta cu ardei iute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...