Ciorba de afumatura in oala sub presiune

Se pune in oala sub presiune garful afumat, dupa ce a fost taiat si spalat, zarzavaturile curatate si tocate cubulete, inclusiv rosiile fara pielite s

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg garf afumat
  • 2 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 oua
  • 2 linguri orez
  • 7 boabe de piper
  • 3 rosii
  • lamaie sau otet
  • verdeata

Mod de preparare

Se pune in oala sub presiune garful afumat, dupa ce a fost taiat si spalat, zarzavaturile curatate si tocate cubulete, inclusiv rosiile fara pielite si boabele de piper, se lasa circa 1 ora sa fiarba, dupa care se raceste oala, se scoate capacul si se dezoseaza afumatura. Se pune din nou la fiert fara capac si cand da in clocot, se adauga orezul curatat si spalat. Intre timp se bat cele 2 oua intr-un vas in care adaugam si zeama de lamaie sau otetul si cand orezul este fiert, se drege ciorba cu acest amestec. Se da in clocot si se ia de pe foc. Dupa 10 minute se presara verdeata tocata marunt.


Calduta cu ardei iute.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert paleuri cu ciocolata

Sursa de inspiratie www.simonacallas.com

Desert paleuri cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii