Ciorba de berbec

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri apa cu sare. Se scoate spuma si se adauga zarzavaturile taiate ca fideluta. Dupa ce

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de berbec
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 radacina de pastirnac
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura pasta de bulion
  • zeama de varza
  • ardei iutem
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri apa cu sare. Se scoate spuma si se adauga zarzavaturile taiate ca fideluta. Dupa ce a fiert carnea, se adauga bulionul si dupa gust si putin ardei iute. Se acreste cu zeama de varza si se serveste fierbinte.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...