Se caleste ceapa taiata pestisori in cele doua linguri de ulei. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga rosiile, curatate de pielite si taiate in d
Se caleste ceapa taiata pestisori in cele doua linguri de ulei. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga rosiile, curatate de pielite si taiate in doua, ardeii taiati felii, sare, piper si cine doreste citeva frunze de menta. Cind s-au inmuiat se adauga 2-3 litri de apa clocotita si carnea de berbec. Se lasa sa fiarba la foc domol. Cind carnea e frageda, se scoate, se taie cuburi, se pune in castron, iar deasupra se toarna supa Se serveste fierbinte, cu taieteii fierti separat.
A fost atat de buna ciorbita asta!V-o recomand cu drag
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj