Se curata burta si se pune la fiert cu apa fierbinte si o ceapa crestata. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic. Burta fierbe foarte greu, chiar si se p
Se curata burta si se pune la fiert cu apa fierbinte si o ceapa crestata. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic. Burta fierbe foarte greu, chiar si se poate lasa chiar si sase ore. Cind este gata, se strecoara zeama si se fierbe in ea zarzavatul de supa, o ceapa, verdeata si sare. Din bucatile fierte de burta se taie suvite lungi si late de un deget. Se pun in zeama strecurata si se lasa sa mai dea un clocot. La sfirsit se drege cu ou si otet dupa gust.
Se serveste cu patrunjel tocat
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti