Ciorba de burta

Se curata burta si se pune la fiert cu apa fierbinte si o ceapa crestata. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic. Burta fierbe foarte greu, chiar si se p

Timp pregatire
360 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg. burta
  • 4 l apa
  • 2 buc. ceapa
  • sare
  • zarzavat de supa
  • 2 oua
  • otet
  • verdeata

Mod de preparare

Se curata burta si se pune la fiert cu apa fierbinte si o ceapa crestata. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic. Burta fierbe foarte greu, chiar si se poate lasa chiar si sase ore. Cind este gata, se strecoara zeama si se fierbe in ea zarzavatul de supa, o ceapa, verdeata si sare. Din bucatile fierte de burta se taie suvite lungi si late de un deget. Se pun in zeama strecurata si se lasa sa mai dea un clocot. La sfirsit se drege cu ou si otet dupa gust.
Se serveste cu patrunjel tocat

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rață înăbușită în suc de ananas

De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...

Rață înăbușită în suc de ananas
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca