Burta se spala in mai multe ape reci, se curata cu lama ascutita a unui cutit, dupa care se taie felii mari si se pune la fiert in multa apa rece. Se
Burta se spala in mai multe ape reci, se curata cu lama ascutita a unui cutit, dupa care se taie felii mari si se pune la fiert in multa apa rece.
Se fierbe descoperit, impreuna cu oasele de porc sau un rasol de vita, citeva ore. Dupa o ora de la inceputul timpului de fierbere, se adauga zarzavatul de supa curatat si ceapa taiata in doua.
Cind burta este fiarta, se scoate, se taie felii, se pun in farfurie si se acopera cu zeama in care au fiert.
Ciorba se acreste cu otet dupa gust, se potriveste de sare si se serveste dreasa cu putin galbenus de ou.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Supa de praz
Ciorba de peste
Ciorba de cartofi cu tarhon
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa