Ciorba de burta

Se fierbe burta cu rasolul timp de 1-2 ore. Se scoate carnea din zeama si se strecoara ciorba. Se adauga morcovul, patrunjelul si ceapa in ciorba str

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg burta de vita
  • 1 rasol
  • 1-2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • o ceapa
  • 3-4 oua
  • 250-300 g smantana
  • 2-3 linguri otet de mere cu miere
  • piper
  • sare
  • o capatana usturoi
  • verdeata

Mod de preparare

Se fierbe burta cu rasolul timp de 1-2 ore. Se scoate carnea din zeama si se strecoara ciorba. Se adauga morcovul, patrunjelul si ceapa in ciorba strecurata. Se sareaza si pipereaza. Se mai fierbe inca 10-15 minute. Intre timp se taie burta fasii si se desprinde carnea de pe rasol si se toaca marunt. Se pune carnea la loc alaturi de zarzavat in ciorba. Separat intr-un castron se bat ouale, se amesteca cu smantana, sarea piperul si otetul. Se piseaza usturoiul si se pune in amestecul de smantana. Se toarna amestecul in ciorba si se da un clocot. Se presara verdeata.

Pofta buna!


Se serveste fierbinte si cu patrunjel verde deasupra.

Alte retete de ciorba recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cheesecake cu cirese

Cu o pofta nebuna de a manca ceva bun, am dat o cautare prin retetele favorite si am luat cate putin de la fiecare...va...

Desert cheesecake cu cirese
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii