Ciorba de burta

Burta bine spalata se pune la fiert impreuna cu osul de vitel. Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul, ceapa si patrunjelul si se adauga si

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg burta
  • 1 os de vitel
  • 1 foaie dafin
  • boabe de piper
  • otet de vin
  • zeama de lamaie
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare
  • 2 galbenusuri

Mod de preparare

Burta bine spalata se pune la fiert impreuna cu osul de vitel. Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul, ceapa si patrunjelul si se adauga si acestea in vasul cu burta. Se potriveste de sare. Dupa ce burta a fiert, se scoate si se taie fidelute. Se adauga inapoi in ciorba strecurata, dupa care se adauga cele 2 galbenusuri batute cu otet sau zeama de lamaie. Se lasa sa dea in cateva clocote, dupa care ciorba de burta se ia de pe foc.


Ciorba de burta se serveste fierbinte.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide