Ciorba de burta

Burta bine spalata se pune la fiert impreuna cu osul de vitel. Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul, ceapa si patrunjelul si se adauga si

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg burta
  • 1 os de vitel
  • 1 foaie dafin
  • boabe de piper
  • otet de vin
  • zeama de lamaie
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare
  • 2 galbenusuri

Mod de preparare

Burta bine spalata se pune la fiert impreuna cu osul de vitel. Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul, ceapa si patrunjelul si se adauga si acestea in vasul cu burta. Se potriveste de sare. Dupa ce burta a fiert, se scoate si se taie fidelute. Se adauga inapoi in ciorba strecurata, dupa care se adauga cele 2 galbenusuri batute cu otet sau zeama de lamaie. Se lasa sa dea in cateva clocote, dupa care ciorba de burta se ia de pe foc.


Ciorba de burta se serveste fierbinte.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...