Ciorba de burta

Se fierbe burta spalata bine de tot,cu osul si cu legumele adaugand si sare.Cand este fiarta se scoate si taie sub forma de taitei.se pune burta taiat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg burta
  • 1os de vitel
  • 1foi de dafin
  • boabe de piper
  • otet de vin
  • zeama de lamaie
  • 1morcov
  • 1patrunjel
  • o ceapa
  • sare
  • 2galbenusuri.

Mod de preparare

Se fierbe burta spalata bine de tot,cu osul si cu legumele adaugand si sare.Cand este fiarta se scoate si taie sub forma de taitei.se pune burta taiata in ciorba strecurata,se adauga 2galbenusuri batute cu otet sau zeama de lamaie,dupa gust.


Ciorba de burta se serveste fierbinte.
Alte retete de ciorba recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii