2 kg de burta (se curata de pielite - daca are din-alea murdare, urate - aici e vorba de burta care nu e pre-fiarta, de obicei gasesti acum din-aia c
2 kg de burta (se curata de pielite - daca are din-alea murdare, urate - aici e vorba de burta care nu e pre-fiarta, de obicei gasesti acum din-aia curatata faina); se opareste, se scurge apa si se pune la fiert cu apa putina – sa fie deasa. Pentru gust bun se fierb impreuna si oase de vita (1 pachet). Cand e aproape fiarta, se pun morcovi, patrunjel, ceapa, 1 lamaie taiata julien cu tot cu coaja (va fi putin amara, cine nu suporta sa nu puna) si gogosari rosii taiati julien si se fierbe pana e moale burta (ca orice carne). Se scoate, se taie felii julien si se adauga la zeama strecurata. Se bate smantana cu faina si separat galbenusurile cu smantana si se adauga la ciorba; se sareaza. Se face mujdei de usturoi cu otet si se serveste la masa (o parte poti sa il pui si direct in ciorba inainte s-o dregi) la fel ca smantana.
Se mananca cu pofta, cu paine si cu ardei iute!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa