Ciorba de castraveti murati

Ciorba de castraveti murati este foarte gustoasa si sanatoasa. Pentru aceasta reteta de ciorba aveti nevoie de castraveti murati, morcovi, orez si patrunjel.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 castraveti murati
  • o ceapa rosie (poate fi si galbena)
  • o jumatate de borcan de pastai verzi
  • 2 morcovi
  • 2 linguri de ardei tocat si conservat in congelator
  • o jumatate de pahar de orez (si optional un os de la un piept de pui de tara - pentru gust)
  • o legatura de patrunjel.

Mod de preparare

Ciorba de castraveti murati este foarte gustoasa si simpla de realizat. Intr-o oala de 2 l am pus 3/4 apa, am adaugat osul de piept de pui fiert anterior in oregano, apoi, morcovul taiat rondele marunte, ceapa taiata felii transversale, le-am lasat sa dea 2 clocote, am adaugat orezul la 5 min, pastaile, castravetii taiati, 2 linguri de ardei tocat conservat, le-am lasat pe foc inca 5 min si la final am adaugat patrunjelul tocat.


Ciorba de castraveti murati se serveste intr-o farfurie adanca, toata vara, dar si primavara dupa mancarurile mai grele de sarbatori.
Alte retete de ciorba recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii