Se curata conopida, se spala si se rupe in buchetele, care se pun la fiert impreuna cu cepele si morcovul intreg. Cind legumele sint fierte, se arunca
Se curata conopida, se spala si se rupe in buchetele, care se pun la fiert impreuna cu cepele si morcovul intreg. Cind legumele sint fierte, se arunca ceapa, iar morcovul se scoate, se da prin razatoarea mica si se pune inapoi in oala. Separat se freaca galbenusurile cu smintina, se adauga in ciorba impreuna cu mujdeiul de usturoi si se mai lasa sa fiarba citeva minute. La sfirsit, se acreste dupa gust cu otet si se poate adauga marar tocat.
Se serveste cu smintina
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa