Ciorba de dovlecei umpluti

Se fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita in unt,cu o lingura de ore

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg carne de vaca
  • dovlecei
  • o ceapa
  • 1morcov
  • 1patrunjel
  • 1/2telina
  • o lingura orez
  • unt
  • 2oua
  • 3 linguri de smantana
  • sare zeama de lamaie sau suc de rosii

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita in unt,cu o lingura de orez,cu un ou,sare si piper. Dovleceii se curata de coaja,se taie in doua pe latime,se scobesc si se cu compozitia preparata. Se introduc dovleceii umpluti in oala cu ciorba si se lasa sa fiarba. Cand dovleceii sunt gata,se adauga zeama de lamaie sau suc de rosii si se acreste dupa dorinta. Se bate un galbenus cu 3 linguri cu smantana si se amesteca in ciorba.
Cu mamaliguta

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto cu pui si legume

Risotto cu pui si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii