Se fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita in unt,cu o lingura de ore
Se fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita in unt,cu o lingura de orez,cu un ou,sare si piper. Dovleceii se curata de coaja,se taie in doua pe latime,se scobesc si se cu compozitia preparata. Se introduc dovleceii umpluti in oala cu ciorba si se lasa sa fiarba. Cand dovleceii sunt gata,se adauga zeama de lamaie sau suc de rosii si se acreste dupa dorinta. Se bate un galbenus cu 3 linguri cu smantana si se amesteca in ciorba.
Cu mamaliguta
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti