Alegem fasolea si o punem la inmuiat in apa rece de seara. Spalam ciolanul si il taiem cubulete sau feliute sau cum doreste fiecare. Se pune la fiert
Alegem fasolea si o punem la inmuiat in apa rece de seara. Spalam ciolanul si il taiem cubulete sau feliute sau cum doreste fiecare. Se pune la fiert intr-o oala cu apa. Ceapa, ardeiul, morcovul si telina se taie cubulete. Cand ciolanul aproape a fiert se adauga legumele si fasolea. Se lasa la fiert pana cand toate legumele s-au inmuiat bine. Se adauga cimbru si sare dupa gust. Se toaca ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu uleiul. Cand a devenit sticloasa se adauga pasta de tomate. Se amesteca bine pana se incorporeaza toata pasta. Se adauga in oala care fierbe si se mai lasa circa 5 minute.
La sfarsitul prepararii se adauga leusteanul verde.
Alte retete in imagini recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa