Fasolea aleasa se spala si se pune la muiat din ajun in apa rece. A doua zi se pune la fiert in alta apa rece. Cind da primul clocot, se schimba apa i
Fasolea aleasa se spala si se pune la muiat din ajun in apa rece. A doua zi se pune la fiert in alta apa rece. Cind da primul clocot, se schimba apa inlocuindu-se cu alta fierbinte. Se adauga ceapa taiata marunt. In momentul cind fasolea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat in fire subtiri. Sarea se adauga numai dupa ce a plesnit pielita fasolei. In timpul verii, se adauga felii de rosii si de ardei
Se serveste cu patrunjel verde sau marar verde tocat
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti