Fasolea muiata din ajun se opareste de 2, 3 ori, se clateste bine si se pune in oala sub presiune odata cu morcovul si ceapa uscata tocate potrivit de
Fasolea muiata din ajun se opareste de 2, 3 ori, se clateste bine si se pune in oala sub presiune odata cu morcovul si ceapa uscata tocate potrivit de mari.
Dupa aproximativ 1 ora se raceste oala si se scoate capacul. Se da la foc potrivit si se adauga ceapa vede tocata marunt cu frunze cu tot si mararul. Corcodusele se fierb separat si se strecoara in ciorba dupa gust. Se mai da un clocot si se da deoparte.
Se consuma rece cu ceapa verde laptoasa.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti