Ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi

Pentru ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 500-600 g fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura orez
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • leustean
  • verdeata

Mod de preparare

Pentru ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de coaja. Cand zarzavaturile sint aproape fierte, se adauga orezul spalat si rosiile. Dupa ce si orezul este fiert, se potriveste de sare si piper si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc, se adauga leusteanul si verdeata tocate.

Servire:

Se serveste cu smantana.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos