Ciorba de hribi (manatarci)

Ciorba de hribi se face la fel ca si ciorba de bureti. Se pregateste simplu si rapid, fiind o ciorba delicioasa.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se folosesc aceleasi cantitati ca la ciorba de bureti
  • 2 l apa
  • 1 l bors
  • 500 g hribi
  • zarzavat de supa
  • sare.

Mod de preparare

Aceasta ciorba de legume este delicioasa. Ciorba de hribi se face la fel ca si ciorba de bureti, adaugandu-se la fiert si o mana de orez sau de arpacas, care fierbe mai usor daca este muiat din ajun in apa. De asemenea si hribii uscati trebuie muiati din ajun in apa.


Ciorba de hribi se serveste calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac varianta N

Imi place sa incerc variante diferite de cozonac, pe aia cu multe oua inca n-am incercat-o, trebuie sa gasesc un cuibar cu...

Cozonac varianta N
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca