Ciorba de salata verde

Se spala ceapa si verdeata,se taie si se pun sa fiarba in apa cu sare si doua linguri de ulei.Cand sunt fierte se adauga salata taiata subtire si se f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate cu miez tare
  • 6 fire de ceapa verde
  • verdeata tocata(patrunjel si marar)
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura de leustean
  • 4 oua
  • sare
  • 1.5 l apa

Mod de preparare

Se spala ceapa si verdeata,se taie si se pun sa fiarba in apa cu sare si doua linguri de ulei.Cand sunt fierte se adauga salata taiata subtire si se fierbe in continuare.Cand este fiarta salata,se acreste cu otet.Se face omleta din 4 oua,se taie ca taitei,se pun in castron,se toarna ciorba si se serveste.
fierbinte cu miez de paine in ea.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...