Ciorba de legume cu smintina

Se curata si se spala zarzavaturile bine, apoi se taie dupa preferinta (sub forma de taitei, cuburi sau se dau pe razatoarea mare), ceapa se taie maru

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri de apa
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. telina mica
  • 1 buc. radacina patrunjel sau pastirnac
  • 1 buc. ceapa
  • 2 buc. cartofi
  • 1 buc. ardei gras
  • 1 buc. dovlecel
  • 10-12 pastai de fasole verde
  • putina mazare
  • 2-3 foi de varza
  • 4-5 buc. rosii
  • 1 buc. sfecla mica
  • 2-3 linguri smintina
  • 1 ou
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Se curata si se spala zarzavaturile bine, apoi se taie dupa preferinta (sub forma de taitei, cuburi sau se dau pe razatoarea mare), ceapa se taie marunt. Se pun la fiert in ordinea timpului de fierbere. Cind zarzavaturile sint suficient de fierte, se adauga smintina batuta cu oul si cu zeama de lamiie.
Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata fin

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca