Se curata si se taie marunt legumele,in afara de cartofi.Se pune untul intr-o oala,se introduc legumele in untul fierbinte si se lasa pe foc mic sa se
Se curata si se taie marunt legumele,in afara de cartofi.Se pune untul intr-o oala,se introduc legumele in untul fierbinte si se lasa pe foc mic sa se inabuse bine,apoi se toarna apa,se adauga si cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba.Dupa 20 minute se adauga sucul de rosii si se fierbe in continuare.Cand legumele sunt fierte,se aduga zeama acra de varza si patrunjelul taiat marunt.Se bat galbenusurile cu smantana si se amesteca in ciorba fierbinte
mamaliguta si ardel iute
Perfecti pentru gustare. Eu i-am folosit si ca suport pentru gargaritele pe care l-am dus la gradinita, la sfarsitul anului...
Biscuiti sarati (crackers) cu seminteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj