Ciorba de legume "Martisor"

Se curata zarzavaturile, se dau pe razatoarea mare, se calesc in unt, adaugandu-se apa pana se patrund. Intre timp se spala spanacul si se toaca fidel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 radacini pastarnac
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina potrivita
  • 2 cepe
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2 Kg spanac
  • 4 cartofi
  • 2 iaurturi
  • 1 ou
  • 75 g unt
  • 5 boabe de piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile, se dau pe razatoarea mare, se calesc in unt, adaugandu-se apa pana se patrund. Intre timp se spala spanacul si se toaca fideluta. Se adauga peste zarzavat, se sparge oul si se amesteca bine, se mai lasa 10 minute, dupa care se adauga 2,5 l apa fierbinte, boabele de piper si cartofii taiati in cubulete. Cand cartofii s-au fiert, se drege cu iaurt. Se ridica de pe foc si se adauga verdeata (marar si patrunjel) tocate marunt.
Se serveste calda, dar merge foarte bine si rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca