Ciorba de loboda

Ciorba de loboda este o ciorba usoara, delicioasa si sanatoasa in acelasi timp. Ciorba de loboda poate fi servita si rece.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 legaturi de loboda
  • 5 cartofi
  • 1 legatura stevie
  • 2 bucatele de praz
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • bors
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • leustean
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatam cartofii si morcovi(ii spalam)cartofi ii taiem cuburi,morcovul il dam prin razatoare.

Stevia o curatam de codite si o spalam bine,spalam prazul si ceapa curatata,le punem intr-un robot sau le tocam marunt.

Intr-o oala adaugam cartofi,morcovul,stevia,prazul,ceapa.ardeiul tocat si apa si punem la fiert,

LoBoda o curatam de codite,o spalam si o scurgem bine de apa,

O tocam marunt si o calim in putin ulei,

Cand aproape au fiert cartofiI adaugam loboda si leusteanul tocat si lasam sa fiarba un pic uMpreuna dupa care adaugam bors,sare si piper dupa gust,

Lasam sa fiarba cateva clocote si la final adaugam patrunjel verde si acoperim .


Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.


Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...