Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Se spala, se curata si se toaca marunt loboda.
Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul , ceapa, radacina de patrunjel si pastarnacul.
Se pun legumele la calit in putin ulei cat sa se inmoaie putin, se condimenteaza cu sare si piper ,se adauga loboda tocata marunt, rosiile in bullion maruntite si 1.5 litri de apa.
Se fierbe borsul separate si se adauga peste ciorba dup ace aceasta adat in clocot.
La final se adauga leustean tocat marunt.
Se bat cele doua oua cu sare si piper si se prajeste omleta in putin ulei
Se ruleaza omleta si se taie sub forma unor taietei.
Se serveste ciorba calda cu taietei de omleta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.