Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 legaturi de loboda
  • 1 l bors
  • 250 gr rosii in bulion
  • 3 cepe
  • 1 pastarnac
  • 1 buc radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • Cateva fire de leustean
  • Sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
  • 2 oua
  • 1 lingura ulei pentru prajit omleta

Mod de preparare

Se spala, se curata si se toaca marunt loboda.

Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul , ceapa, radacina de patrunjel si pastarnacul.

Se pun legumele la calit in putin ulei cat sa se inmoaie putin, se condimenteaza cu sare si piper ,se adauga loboda tocata marunt, rosiile in bullion maruntite si 1.5 litri de apa.

Se fierbe borsul separate si se adauga peste ciorba dup ace aceasta adat in clocot.

La final se adauga leustean tocat marunt.

Se bat cele doua oua cu sare si piper si se prajeste omleta in putin ulei

Se ruleaza omleta si se taie sub forma unor taietei.

Se serveste ciorba calda cu taietei de omleta.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!