Ciorba de loboda rosie

Ciorba de loboda rosie este o ciorba de legume delicioasa si sanatoasa, care se serveste calda cu smantana. Se caleste putin ceapa tocata marunt si morcovul.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 legaturi de loboda
  • 2 oua
  • o ceapa
  • 400 g smantana
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 500 ml bors
  • 4-5 linguri de orez
  • 75 ml ulei sau
  • unt
  • marar
  • tarhon
  • leustean

Mod de preparare

Ciorba de loboda rosie este o ciorba de legume delicioasa si sanatoasa. Se caleste putin ceapa tocata marunt si morcovul ras pe razatoare. Stingem cu 2 l de apa fierbinte sau supa de oase, adaugam orezul spalat si lasam la fiert timp de 30 de minute. Tocam loboda marunt si o adaugam peste orez si zarzavat, lasam doua minute si adaugam 500 ml de bors de putina fiert cu sare si leustean. Dam deoparte si dregem cu doua galbenusuri batute cu 400 gr. de smantana, dam gust cu sare si piper, o lingura de Secretul Gustului si la urma adaugam verdeata tocata marunt. Borsul de putina se poate inlocui cu o lingura de Bors Magic din comert.


Ciorba de loboda rosie se serveste calda cu smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...