Se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. In cazul cind sunt oase ramase de la mincare, se spala si se fierb mai intii, a
Se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. In cazul cind sunt oase ramase de la mincare, se spala si se fierb mai intii, apoi se ia spuma, dupa care se introduce zarzavatul. Cind totul este bine fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc. Maruntaiele bine curatate, ca sa nu ramina vreun rest de intestin, se spala si se oparesc in apa clocotita. Se asaza in strecuratoare, sa se scurga bine toata apa, apoi se taie in bucatele mici si se pun in oala. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30-40 minute. Se fierb intr-un vas 3/4 l zeama de varza si se ia spuma dupa care se rastoarna in oala cu ciorba. Se adauga si orezul, care a fost bine spalat. Dupa citeva clocote, ciorba este gata. Se da oala la o parte, se potriveste cu sare si acreala. In cazul cind nu este suficient de acra, se adauga zeama de lamiie. Pe deasupra se presara marar si patrunjel verde tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa