Ciorbă de miel reţetă. Se pune apa intr-un vas adanc si se fierbe in clocot. Se adauga morcov, telina, ceapa toate tocate solzisori. Cand legumele sunt fierte pe jumatate,
Se pune apa intr-un vas adanc si se fierbe in clocot. Se adauga morcov, telina, ceapa toate tocate solzisori.
Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se pune carnea de miel, dupa ce a fost spalata bine si taiate bucati.
Dupa ce si carnea este aproape fiarta se adauga orez. La sfarsit, dupa ce toate aceste ingrediente s-au fiert, se pune bors (dupa gust).
Se mai da intr-un clocot si inainte de a stinge focul se adauga verdeata (leustean si partunjel).
Se poate drege si cu un ou.
Pofta buna!
Reteta Ciorba de miel a la Buzau a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorba gasiti aici:
Ciorba de varza de bruxelles,
Bors de miel,
Ciorba de legume cu ciolan
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa