Ciorbă de miel reţetă a la Buzau

Ciorbă de miel reţetă. Se pune apa intr-un vas adanc si se fierbe in clocot. Se adauga morcov, telina, ceapa toate tocate solzisori. Cand legumele sunt fierte pe jumatate,

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ciorbă de miel reţetă
  • morcov
  • telina
  • ceapa
  • carne de miel
  • orez
  • bors
  • verdeata(leustean
  • patrunjel)
  • ou

Mod de preparare

Se pune apa intr-un vas adanc si se fierbe in clocot. Se adauga morcov, telina, ceapa toate tocate solzisori.

Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se pune carnea de miel, dupa ce a fost spalata bine si taiate bucati.

Dupa ce si carnea este aproape fiarta se adauga orez. La sfarsit, dupa ce toate aceste ingrediente s-au fiert, se pune bors (dupa gust).

Se mai da intr-un clocot si inainte de a stinge focul se adauga verdeata (leustean si partunjel).

Se poate drege si cu un ou.
Pofta buna!

Reteta Ciorba de miel a la Buzau a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro

Alte retete de ciorba gasiti aici:

Ciorba de varza de bruxelles,

Bors de miel,

Ciorba de legume cu ciolan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute in aluat de bere

Inspiratie principala: Gaby (http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-in-aluat-de-bere-37850.html)

Chiftelute in aluat de bere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca