Ciorbă de miel reţetă. Se pune apa intr-un vas adanc si se fierbe in clocot. Se adauga morcov, telina, ceapa toate tocate solzisori. Cand legumele sunt fierte pe jumatate,
Se pune apa intr-un vas adanc si se fierbe in clocot. Se adauga morcov, telina, ceapa toate tocate solzisori.
Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se pune carnea de miel, dupa ce a fost spalata bine si taiate bucati.
Dupa ce si carnea este aproape fiarta se adauga orez. La sfarsit, dupa ce toate aceste ingrediente s-au fiert, se pune bors (dupa gust).
Se mai da intr-un clocot si inainte de a stinge focul se adauga verdeata (leustean si partunjel).
Se poate drege si cu un ou.
Pofta buna!
Reteta Ciorba de miel a la Buzau a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorba gasiti aici:
Ciorba de varza de bruxelles,
Bors de miel,
Ciorba de legume cu ciolan
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti