Ciorbă de miel reţetă Ciorba de miel cu smantana si zeama de lamaie este potrivita pentru masa de Pasti. Are un gust acrisor, este consistenta si aromata asa cum trebuie sa fie o ciorba veritabila.
Se pune carnea de miel la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa dea primul clocot, se spumuieste si se adauga morcovii, patrunjelul si o ceapa mica taiate marunt. Cand sunt aproape fierte, se adauga macrisul si orezul spalat. Se lasa sa fiarba, se gusta de acru, iar daca este nevoie se adauga zeama de lamaie si se pun frunze de patrunjel fin taiate. Se drege intr-un castron cu doua galbenusuri si doua linguri de smantana. Se poate face si fara macris, iar in acest caz se acreste cu bors sau tot cu zeama de lamaie. In loc de orez, se pot pune galuste, facute dintr-un ou cu putina faina, fierte in ciorba.
Ciorba de miel cu smantana si zeama de lamaie se serveste calda.
In urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti