Dupa ce am curatat si spalat morcovii, ceapa, ardeii, rosiile si cartofii le tocam destul de marunt si le punem la fiert intr-o oala de 6 l, in care
Dupa ce am curatat si spalat morcovii, ceapa, ardeii, rosiile si cartofii le tocam destul de marunt si le punem la fiert intr-o oala de 6 l, in care punem 3 l de apa. Intre timp facem perisoarele. Amestecam bine carnea tocata cu 2 oua, orezul curatat si spalat, patrunjelul taiat marunt, sare si piper. Dupa ce au fiert legumele adaugam borsul si lasam sa dea in cateva clocote. Luam cu lingura din compozitia de carne si facem perisoare, sub forma de bilute. Punem perisoarele in oala cu legume si bors. Lasam sa fiarba la foc moderat cca. 40-60 de minute, in functie de carnea folosita. Cand sunt gata fierte oprim focul si adaugam leusteanul tocat.
Ciorba de perisoare se serveste fierbinte. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa