Ciorba de perisoare este o reteta de ciorba clasica, o ciorba cu zarzavaturi ce poate fi servita atat cu smantana cat si fara.
Punem 3-4 litri de apa la fiert intr-o oala mai mare.Adaugam telina rasa si morcovul taiat sau dat pe razatoare. Ceapa eu o tai si o prajesc separat apoi o pun in oala. Pana cand acestea se fierb, intr-un castronel punem carnea peste care adaugam 1 ou, putin cimbru, patrunjel , sare si piper dupa gust. Cand legumele sunt fierte facem perisoarele. Eu am invatat de la bunica, ca, pentru a ramane intregi perisoarele, trebuie sa ma dau pe maini cu putin ulei. Facem perisoarele si le punem in oala.Cand sunt fierte adaugam zarzavatul.Lasam putin sa se fiarba si acesta apoi adaugam borsul pe care il fierbem separat. La final punem patrunjelul.
Functiile fierbere si prajire ale aparatului Philips Multicooker sunt ideale pentru a realiza mai repede si mai usor aceasta reteta
Se serveste calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii