Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare este o reteta de ciorba clasica, o ciorba cu zarzavaturi ce poate fi servita atat cu smantana cat si fara.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • ½ telina
  • 1 ceapa
  • 300 gr carne
  • 1 ou
  • Patrunjel
  • Cimbru
  • 1 l bors
  • 50 ml ulei
  • 500 ml zarzavat

Mod de preparare

Punem 3-4 litri de apa la fiert intr-o oala mai mare.Adaugam telina rasa si morcovul taiat sau dat pe razatoare. Ceapa eu o tai si o prajesc separat apoi o pun in oala. Pana cand acestea se fierb, intr-un castronel punem carnea peste care adaugam 1 ou, putin cimbru, patrunjel , sare si piper dupa gust. Cand legumele sunt fierte facem perisoarele. Eu am invatat de la bunica, ca, pentru a ramane intregi perisoarele, trebuie sa ma dau pe maini cu putin ulei. Facem perisoarele si le punem in oala.Cand sunt fierte adaugam zarzavatul.Lasam putin sa se fiarba si acesta apoi adaugam borsul pe care il fierbem separat. La final punem patrunjelul.
Functiile fierbere si prajire ale aparatului Philips Multicooker sunt ideale pentru a realiza mai repede si mai usor aceasta reteta


Se serveste calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide