Ciorba de perisoare acrita cu bors

Ciorba de perisoare acrita cu bors este minunata. O ciorba consistenta potrivita pentru masa de pranz.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g carne tocata porc
  • ½ legatura marar
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastrnac
  • 1 telina medie (radacina)
  • 1 ardei gras
  • 1 l bors
  • 2 cartofi
  • 1 ou
  • 100 ml bulion
  • 2 linguri orez
  • sare
  • piepr

Mod de preparare

Se toaca sau se dau prin razatoare legumele (morcovul, pastarnacul, telina, ardeiul si ½ ceapa) si se pun la fiert in oala cu apa pentru ciorba. Intre timp amestecam carnea tocatacu orezul, mararul, ½ ceapa tocata, oul, sarea si piperul. Dupa ce au fiert legumele se taie cubulete cartofii si se formeaza perisoarele si se adauga bulionul.
Dupa ce au fiert perisoarele si cartofii se pune borsul incalzit in prealabil si sarea dupa gust.

Cu ajutorul aparatului Philips Multicooker putem prepara ciorba cu programul de fierbere, iar funcţia "KEEP WARM" ne pastreaza mancarea calda in continuare.


Serviti ciorba de perisoare cu bors calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide