Ciorba de perisoare cu dovlecel

Ciorba de perisoare cu dovlecel este o reteta de ciorba acrisoara si consistenta, in zilele calzi de vara poate reprezenta o masa intreaga.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 morcovi
  • o ceapa
  • dovlecel ( eu am folosit 2 bucatzi dintr-un batran care nu mai era bun de pane)
  • bors
  • o rosie
  • patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • pt perisoare:
  • 200 gr carne tocata
  • 3 linguri bune de orez
  • sare piper
  • un albus de ou
  • patrunjel

Mod de preparare

Perisoarele: Se pun toate ingredientele intr-un castron. Se amesteca. Se fac perisoarele.

Ceapa se toaca marunt , morcovul se razuieste si se calesc in cele 2 linguri de ulei. Se adauga apa , sare , piper si se lasa sa fiarba. Se taie dovlecelul cubuletze. Se adauga la supa. Se taie si rosia cubulete si se adauga si ea la supa. Se lasa sa fiarba si apoi se adauga periosoarele.

Se fierbe la foc moale ca sa nu se sparge perishoarele. Se acreste cu bors. Se serveste cu patrunjel tocat.


Se serveste calda.
Pofta buna! Reteta Ciorba de perisoare cu dovlecel a fost propusa de simonaro29 pe forum culinar.ro

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Clătite delicioase cu unt de arahide și migdale

Cred că aveți cu toții o tigaie pe care o considerați perfectă; cea cu care vă place să lucrați, cea în care ați...

Clătite delicioase cu unt de arahide și migdale
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii