Ciorba de perisoare de pasare cu smantana si orez

Pentru ciorba de perisoare de pasare cu smantana si orez se curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se pun apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o gaina
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • o telina
  • 2 linguri de orez
  • 2 oua
  • o lingurita cu faina
  • 2 linguri de smantana
  • patrunjel verde
  • sare
  • o lamaie mare

Mod de preparare

Pentru ciorba de perisoare de pasare cu smantana si orez se curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se pun apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa, se ia spuma de cite ori este nevoie si dupa o ora, se strecoara zeama, care se pune din nou la fiert cu o ceapa marunt tocata si zarzavaturile. Intre timp, se da prin masina de tocat carnea impreuna cu o ceapa. In castron, peste tocatura, se pun albusurile, o lingura buna de verdeata tocata marunt si sare dupa gust. Din compozitie, se pregatesc perisoare pudrate cu faina. Cand zarzavatul este fiert, se pune orezul si perisoarele, se potriveste de sare si se lasa vasul la foc domol inca 25-30 de minute. Se drege ciorba cu galbenusuri, combinate cu smantana, se acreste cu zeama de lamaie si se pune verdeata tocata.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca