Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata, se spala si se fiebe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt s
Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata, se spala si se fiebe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt si cu vinul.Cand pestele este fiert,se scoate din apa si se pun bucati de peste mare-morun,nisetru,sau crap.Se fierbe in continuare pana ce pestele este fiert.Se acreste ciorba cu zeama de lamaie sau de varza,bors,otet.
Ciorba se serveste cu crutoane,iar carne se serveste separat.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti