Ciorba de peste

Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata, se spala si se fiebe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt s

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • UN hg peste mic
  • 2 cepe
  • 1 praz
  • 3catei de usturoi
  • 1/2kg rosii
  • 1pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat marunt
  • crutoane
  • 1kg morun
  • 2l apa
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata, se spala si se fiebe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt si cu vinul.Cand pestele este fiert,se scoate din apa si se pun bucati de peste mare-morun,nisetru,sau crap.Se fierbe in continuare pana ce pestele este fiert.Se acreste ciorba cu zeama de lamaie sau de varza,bors,otet.
Ciorba se serveste cu crutoane,iar carne se serveste separat.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos